Евгени Генчев и Валерия разкриха, че когато са излизали заедно на

...
Евгени Генчев и Валерия разкриха, че когато са излизали заедно на
Коментари Харесай

Евгени и Валерия се дегизирали с маски и качулки. Разкриха дали са правели секс

Евгени Генчев и Валерия разкриха, че когато са излизали дружно на улицата, до момента в който траело излъчването на сантименталното риалити " Ергенът ", двамата се дегизирани под маски и качулки, с цел да не ги познаят.

В предаването на Цитиридис по bTV пианистът и избраницата на сърцето му споделиха пикантни детайлности към любовния си живот и цялото премеждие, наречено " Ергенът ". За гостуването си в студиото манекенката беше взела със себе си и домашния си любимац. Пред водещия защитничката на животни и музикантът разкриха и дали са дружно. Ето част от диалога: 
                             

Цитиридис: Как сте след " Ергена "?

Евгени: " Все по-добре! "

Цитиридис: Най-важният въпрос е: Вие дружно ли сте?

Евгени: Така като ни гледаш, дружно ли сме? 
                             

Цитиридис: Трябваше да го чуя! Как се наричате на галено?

Валерия: Аз го назовавам " Рошльо "!

Евгени: Още на втората ни среща в предаването тя ме научи малко на гръцки. Питах я: Как е " сладурче "? Тя ме пита, но няма ли да ме питаш по какъв начин е " Моето сладурче "? Гликолино.

Цитиридис: Романтични ли сте в този момент, след предаването! Всички знаем, че има интервал, когато след предаването, когато всичко е завършило, вие не би трябвало да се показвате на никое място дружно, да криете всякаква фамилиарност. Как се случва това?

Евгени: Беше комплицирано! Качулки, маски, очила! Това е шокиращо след пандемията, тъй като в този момент те гледат по-странно с маска. Все отново се справихме!

Цитиридис: Имаше ли обстановки, в които сте били на косъм да ви заловен?

Евгени: Веднъж излизах от входа, където се намирахме този съответен път и се оказа, че има учебно заведение наоколо. Пушилнята е тъкмо пред входа. Още не съм се посочил на вратата, на прозорчето на входа и те: Това не е ли Евгени?! Хукнах нагоре, назад! После обикаляха към постройката и търсеха на кой етаж съм, описа Евгени през смях.

Цитиридис: Правехте ли секс с някого от " Ергенът "?

И двамата, през усмивка, в един глас и сгушени един в различен: Да! 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР